Bermuda Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Güncel Bilgiler' forumunda Meryem tarafından 27 Aralık 2011 tarihinde açılan konu


  1. Bermuda Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    Bermuda Vizesi İçin Gerekli belgeler






    Bermuda Vizesi İçin Gerekli Evraklar

    Bermuda Vizesi İçin başvuru İngiltere Büyükelçiliği yada başkonsolosluğundan yapılmaktadır.
    Tüm T.C. pasaportlarına 6 aya kadar vize uygulanmamaktadır.
    Vize başvurusu 3 haftada sonuçlanmaktadır.

    Bermuda Vizesi İçin Gerekli Evraklar aşağıda sıralanmıştır:


    [TABLE="class: vize-si.td"]

    [TD="class: style17, bgcolor: #cfd9db"] İşveren olarak Bermuda vize başvurusu [/TD]

    [TD="class: style16"]
    • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Bermuda konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    • Vergi Levhasının Fotokopisi
    • İmza Sirküleri Fotokopisi
    • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    • Hesap Cüzdan Fotokopisi
    • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    • Kredi Kartları Fotokopisi
    • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    • Ticari Seyahatleriniz İçin Bermuda daki Firmadan Davetiye
      ( Bermuda dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Bermuda konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
    • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


    [/TD]

    [TD="bgcolor: #cfd9db"] Bordrolu Çalışan olarak Bermuda vize başvurusu [/TD]


    • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Bermuda konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    • Şirketin imza sirküleri
    • Vergi levhasının fotokopisi
    • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    • Son üç aylık bordro fotokopisi
    • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    • Gayrimenkul tapu fotokopisi
    • Kredi kartları fotokopisi
    • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    • Ticari Seyahatleriniz İçin Bermuda daki Firmadan Davetiye
      ( Bermuda dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Bermuda konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
    • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası




    [TD="bgcolor: #cfd9db"] Ev Hanımı olarak Bermuda vize başvurusu [/TD]


    • Bermuda konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    • Gayrimenkul tapu fotokopisi
    • Hesap cüzdan fotokopisi
    • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    • Eşinin geçerli yada eski Bermuda vizesi varsa fotokopileri




    [TD="bgcolor: #cfd9db"] Öğrenci olarak Bermuda vize başvurusu [/TD]


    • Bermuda Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
    • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
    • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Bermuda ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
    • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    • Anne veya Babanın geçerli yada eski Bermuda vize si varsa fotokopileri




    [TD="bgcolor: #cfd9db"] Emekli olarak Bermuda vize başvurusu [/TD]


    • Bermuda Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
    • Emekli cüzdanı fotokopisi
    • Sağlık karnesi fotokopisi
    • Gayrimenkul tapu fotokopisi
    • Banka cüzdan fotokopisi
    • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


    [/TABLE]