Barbados Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Aysell tarafından 20 Aralık 2011 tarihinde açılan konu


  1. Barbados Vizesi İçin Gerekli belgeler
    Barbados Vizesi İçin Gerekli evraklar nelerdir
    Barbados Vizesi İçin Gerekli belgeler nelerdir
    Barbados Vizesi İçin Gerekli hakkında bilgi


    1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları maksimum 90 gün kalacak şekilde vizesiz olarak Barnados'u ziyaret edebilirler.

    Ülke gümrüğüne girişte;
    Dönüş biletinizi, ülkede ikamet edeceğiniz adres bilgilerini ve yapacağınız harcamalar için yeterli mali kaynak gösterebilmeniz gereklidir.

    2- Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.