Barakuda buğulama

'Damak Keyfi' forumunda Ezlem tarafından 13 Eylül 2008 tarihinde açılan konu


  1. BARAKUDA BUĞULAMA

    MALZEME:

    2 adet 240 gr Barakuda balığı filetosu,
    2 yaprak yufka,
    100 gr dilimlenmiş domates,
    100 gr dilimlenmiş soğan,
    100 gr dilimlenmiş limon,
    1 diş kıyılmış sarmısak,
    2 adet defne yaprağı,
    1 dal biberiye,
    az kıyılmış maydanoz,
    1 çorba kaşığı ekstra zeytinyağı,
    tuz
    biber

    YAPILIŞI:
    Balıklar uygun boydaki tepsiye dizilir. Belirtilen malzemeler düzenli bir şekilde balığın altına ve üzerine dizilir. Üzerine tuz ve biber ilave edilir ve kapak kapatılarak 180°C'lik fırında 30 dakika pişirilir