Bangladeş Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Meryem tarafından 16 Aralık 2011 tarihinde açılan konu


  1. Bangladeş Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    Bangladeş Vizesi İçin Gerekli belgeler



    Bangladeş Vizesi İçin Gerekli Evraklar

    İşveren olarak Bangladeş vize başvurusu


    • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Bangladeş konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    • Vergi Levhasının Fotokopisi
    • İmza Sirküleri Fotokopisi
    • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    • Hesap Cüzdan Fotokopisi
    • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    • Kredi Kartları Fotokopisi
    • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    • Ticari Seyahatleriniz İçin Bangladeş daki Firmadan Davetiye
    • ( Bangladeş dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Bangladeş konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
    • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    Bordrolu Çalışan olarak Bangladeş vize başvurusu

    • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Bangladeş konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    • Şirketin imza sirküleri
    • Vergi levhasının fotokopisi
    • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    • Son üç aylık bordro fotokopisi
    • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    • Gayrimenkul tapu fotokopisi
    • Kredi kartları fotokopisi
    • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    • Ticari Seyahatleriniz İçin Bangladeş daki Firmadan Davetiye
    • ( Bangladeş dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Bangladeş konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
    • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    Ev Hanımı olarak Bangladeş vize başvurusu

    • Bangladeş konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    • Gayrimenkul tapu fotokopisi
    • Hesap cüzdan fotokopisi
    • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    • Eşinin geçerli yada eski Bangladeş vizesi varsa fotokopileri
    Öğrenci olarak Bangladeş vize başvurusu

    • Bangladeş Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
    • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
    • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Bangladeş ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
    • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    • Anne veya Babanın geçerli yada eski Bangladeş vize si varsa fotokopileri
    Emekli olarak Bangladeş vize başvurusu

    • Bangladeş Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
    • Emekli cüzdanı fotokopisi
    • Sağlık karnesi fotokopisi
    • Gayrimenkul tapu fotokopisi
    • Banka cüzdan fotokopisi
    • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası