Balık Filetosu ve Salatalık

'Damak Keyfi' forumunda Destina tarafından 4 Ekim 2009 tarihinde açılan konu


  1. Balık Filetosu ve Salatalık Tarifi

    Malzemeleri

    500 gr Salatalık
    2 çorba kaşığı ekşi krema
    2 çorba kaşığı dereotu
    150 gr. balık fletosu
    1 çorba kaşığı un
    1 çorba kaşığı sıvıyağ
    tuz
    biber

    Yemeğin Tarifi

    Salatalığı 1 cm'lik küpler halinde doğrayın. Salatalık küplerini az tuzlu suda 6 dakika haşlayın, suyunu dökün. 2 çorba kaşığı ekşi krema ve 2 çorba kaşığı kıyılmış dereotu, tuz ve biber ile karıştırın. 150 gr balık filetosunu 1 kaşık unda çevirin ve 1 çorba kaşığı çiçek yağında yaklaşık 6 dakika kızartın. Salatalık ile sofraya getirin.