Ayböreği

'Damak Keyfi' forumunda breakstar tarafından 7 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu


  1. Ayböreği

    1 adet yaş ekmek hamuru
    200 gr. beyaz peynir
    1 demet maydanoz
    1 çay bardağı sıvıyağ

    Fırından alacağınız ekmek hamuruna 1 çay bardağı sıvıyağ yedirerek yoğurun. Biraz dinlendikten sonra küçük parçalara ayırın. Diğer tarafta maydanozu ince ince doğrayıp peynirle karıştırın. Hamurdan aldığınız küçük parçaları avucunuzda açıp, içine peynirli harcı koyun. Hamuru yarım ay şeklinde kapatıp kenarlarını bastırın. Yağlanmış tepsiye dizip üzerine yumurta sarısı sürün. 175 derece fırında pişirin.

    Afiyet Olsun
     



  2. Cevap: Ayböreği

    breakstar çoştun vLLa :D konu bakımından =)) :)
     



  3. Cevap: Ayböreği

    Şey Kuralları Okumamıştım 3 Konudan Fazla Açılmıyomuş :):)