Avustralya Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda EyLüL tarafından 15 Aralık 2011 tarihinde açılan konu


  1. Avustralya Vizesi İçin Gerekli Belgeler





    Avustralya Vizesi İçin Gerekli Olan Evraklar Neler

    Avustralya vizesi başvuruları, Ankara'daki Avustralya Konsolosluğu na yapılabilmektedir. Vize başvurusu veya işlemleri için, Vize Bölümünden randevu gerekmektedir. Avustralya vizesi süreci ortalama 8 hafta sürmektedir.

    Avustralya Vizesi İçin Gerekli Evraklar

    İşverenler İçin Gerekli Belgeler

    * Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

    * 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

    * Eksiksiz doldurulmuş Avustralya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

    * Avustralya'daki Firmadan Davetiye

    * Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Avustralya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

    * Otel Rezervasyonu

    * Ulaşım Rezervasyonu

    * Şirket İmza Sirküleri

    * Şirket Vergi Levhası

    * Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli )

    * Şirket Ticaret Sicil Gazetesi

    * Şirket Banka Hesabı

    * Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

    * Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı( Tarafımızdan Yapılmaktadır )

    2* Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

    * Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

    * 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

    * Eksiksiz doldurulmuş Avustralya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

    * Avustralya'daki Firmadan Davetiye

    * Otel Rezervasyonu

    * Ulaşım Rezervasyonu

    * Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Avustralya Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , şirketteki görevinizi , masrafların nasıl karşılanacağını ve vize talebinizi belirten dilekçe.

    * Şirket İmza Sirküleri

    * Şirket Vergi Levhası

    * Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli )

    * Şirket Ticaret Sicil Gazetesi

    * Ssk işe giriş bildirgesi

    * Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli * imzalı )

    * Şirket Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Yazısı ( Hesap yazısı alındıgında şubenin imza sirküleri de gerekmektedir )

    * Şahsi Banka Hesap Cüzdanı( Var ise )

    * Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

    * Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır.


    Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

    * Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

    * 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

    * Eksiksiz doldurulmuş Avustralya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

    * Otel Rezervasyonu

    * Ulaşım Rezervasyonu

    * Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Avustralya Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, izin tarihlerinizi belirten dilekçe

    * Şirket İmza Sirküleri

    * Şirket Vergi Levhası

    * Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi

    * Şirket Ticaret Sicil Gazetesi

    * Ssk işe giriş bildirgesi

    * Son 4 aylık maaş bordrosu

    * Şahsi Banka Hesap Cüzdanı( Orjinal )

    * Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

    * Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır. )

    Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler

    * Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

    * 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

    * Eksiksiz doldurulmuş Avustralya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

    * Davetiye veya Otel Rezervasyonu

    * Ulaşım Rezervasyonu

    * Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi

    * Avustralya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe

    * 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname ( Noterden Orjinal )

    * Ailenin Gelir Beyanı ( Aile işveren , çalışan veya emekli ise yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir )

    * Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan yapılmaktadır.)

    Emekliler İçin Gerekli Belgeler

    * Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

    * 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

    * Eksiksiz doldurulmuş Avustralya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

    * Davetiye veya Otel Rezervasyonu

    * Ulaşım Rezervasyonu

    * Avustralya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe

    * Emekli Cüzdanı

    * Gayrimenkul ( Ev , Arsa ) Tapuları

    * Banka Hesap Cüzdanı ( Orjinal )

    * Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır.)

    * Kredi Kartı Ekstreleri ( Son Aya Ait )