Angola Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Güncel Bilgiler' forumunda Aysell tarafından 24 Kasım 2011 tarihinde açılan konu


  1. Angola Vizesi İçin Gerekli Belgeler


    BORDROLU ÇALIŞAN OLARAK ANGOLA VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

    # Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi, (yeni işe girilmiş ise eski SSK işe giriş bildirgesi gereklidir)
    # Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, ANGOLA konsolosluğuna, şirket sahibi tarafından yazılan şirketteki görevinizi, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
    # 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi,
    # Son üç aylık bordro fotokopisi,
    # Ticari seyahatleriniz için ANGOLA da bulunan firmadan davetiye,
    # 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gereklidir)
    # Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
    # Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    # Pasaport,
    # Gayrimenkul tapusu fotokopisi,
    # Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
    # Kredi kartlarının fotokopisi,
    # Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    # Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
    # Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi gerekmektedir.

    ŞİRKET SAHİBİ OLARAK OLARAK ANGOLA VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

    # Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    # Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, ANGOLA konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
    # Ticari seyahatleriniz için ANGOLA da bulunan firmadan davetiye,
    # Kredi kartlarının fotokopisi,
    # Pasaport,
    # Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    # Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
    # Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi,
    # Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
    # Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
    # 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    # Önceden ayarlanmış olan otel ve uçak rezervasyonları,
    # Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.

    ÖĞRENCİ OLARAK ANGOLA VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

    # 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    # Anne veya babanın geçerli veya önceden almış olduğu ANGOLA vizesinin fotokopisi,
    # Eğer öğrenci 18 yaşını doldurmamış ise, ANGOLA ya seyahat edebilmesi için anne ve babadan alınan izin kağıdı,
    # Aile içerisinde şirket sahibi veya bordrolu çalışanlar var ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
    # Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    # ANGOLA Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
    # Pasaport,
    # Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi gerekmektedir.

    EMEKLİ OLARAK ANGOLA VİZESi ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

    # Pasaport,
    # Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    # Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    # Emeklilik cüzdanının fotokopisi,
    # ANGOLA Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
    # Gayrimenkul tapusu fotokopisi,
    # 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    # Sağlık karnesinin fotokopisi gerekmektedir.

    EV HANIMI OLARAK ANGOLA VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

    # Eşinin geçerli veya eski ANGOLA vizesi var ise fotokopisi,
    # Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    # Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    # 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    # ANGOLA Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
    # Pasaport,
    # Eşi çalışıyor ise veya şirket sahibi ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
    # Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.

    DİKKAT!
    Yurtdışına seyahat yapanların, seyahat amacına uygun bir tip vize almaları gerekir. Seyahat amacına uygun olmayan vize alan veya seyahat amacını kanıtlayamayan şahıslar, İlgili ülke sınır makamları tarafından ülkeye sokulmayabilir.