Andorra Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda EyLüL tarafından 7 Aralık 2011 tarihinde açılan konu


  1. Andorra Vizesi İçin Gerekli Evrak
    Andorra Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?
    Andorra Vizesi İşlemleri İçin Gerekli Evraklar

    Andorra Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    Andora vizesi için İstenen tüm evraklar Fransa Başkonsolosluğunun istemiş olduğu evraklarla aynı olup başvurular 2-3 iş gününde sonuçlanmaktadır

    Bordrolu Çalışan olarak Andora Prensliği vize başvurusu

    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Andora Prensliği konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    Şirketin imza sirküleri
    Vergi levhasının fotokopisi
    Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    Son üç aylık bordro fotokopisi
    Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Kredi kartları fotokopisi
    Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin Andora Prensliği daki Firmadan Davetiye
    ( Andora Prensliği dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Andora Prensliği konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Ev Hanımı olarak Andora Prensliği vize başvurusu


    • Andora Prensliği konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    • Gayrimenkul tapu fotokopisi
    • Hesap cüzdan fotokopisi
    • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    • Eşinin geçerli yada eski Andora Prensliği vizesi varsa fotokopileri

    Öğrenci olarak Andora Prensliği vize başvurusu


    • Andora Prensliği Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
    • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
    • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Andora Prensliği ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
    • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    • Anne veya Babanın geçerli yada eski Andora Prensliği vize si varsa fotokopileri