Afganistan Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ne Nerede ?' forumunda Sitem tarafından 21 Ekim 2011 tarihinde açılan konu


  1. Afganistan Vizesi Evrakları
    Afganistan Vizesi nasıl alınır

    Afganistan Vizesi İçin Gerekli Evraklar

    Afganistan Vizesi İçin Gerekli Belgeler ;

    1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

    • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
    • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
    • Eksiksiz doldurulmuş Suudi Afganistan Vize Başvuru Formu
    • Afganistan'daki firmadan davetiye
    • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak,Afganistan Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
    • Otel Rezervasyonu
    • Şirket İmza Sirküleri
    • Şirket Vergi Levhası
    • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli )
    • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
    • Şirket Banka Hesabı
    • Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )
    • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı( Tarafımızdan Yapılmaktadır )


    2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

    • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
    • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
    • Eksiksiz doldurulmuş Afganistan Vize Başvuru Formu
    • Afganistan'daki firmadan davetiye
    • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak,Afganistan Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
    • Otel Rezervasyonu
    • Şirket İmza Sirküleri
    • Şirket Vergi Levhası
    • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli )
    • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
    • Şirket Banka Hesabı
    • SSK işe giriş bildirgesi
    • Maaş Bordrosu(Son 3 ay)
    • SSK aylık prim bordrosu(Son 4 ay)
    • Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )
    • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı( Tarafımızdan Yapılmaktadır )


    NOT: Afganistan seyahatlerinde T.C Dışişleri Bakanlığı'nın onayı gerekmektedir.



    alıntı